Канцлерката Ангела Меркел най-вероятно има здравословни проблеми заради злоупотреба с

...
Канцлерката Ангела Меркел най-вероятно има здравословни проблеми заради злоупотреба с
Коментари Харесай

Депутат за пристъпите на Меркел: Тя злоупотребява с алкохол

Канцлерката Ангела Меркел най-вероятно има здравословни проблеми поради корист с алкохол. Това съобщи депутатът от Бундестага от партията “Алтернатива за Германия ” Петер Бистрон, представен от съветски медии.

“В Бундестага, както и в цялото немско общество, стартират да се чуват клюки: хипотетичното трептене на канцлера е симптом на алкохолизъм и може би даже на заболяването на Паркинсон ”, съобщи Бистрон. Депутатът изиска канцлерката да се подложи на медицински обзор, с цел да има визия за последствията, които би трябвало да се чакат за нея и за цяла Германия, в случай че здравето ѝ се утежни.

Във вторник немската канцлерка още веднъж остана седнала при осъществяването на национални химни на посрещането на премиерката на Молдова Мая Санду. Протоколът за посрещане на непознати водачи бе изменен предходната седмица след три случая, при които тялото ѝ очевидно трепереше. Този път канцлерката не сподели признаци на неустойчивост, само че си беше скръстила ръцете за по-голяма сигурност.

Меркел, която през днешния ден навършва 65 години, сподели предходната седмица, че психическо въздействие от първия епизод на трептене в средата на юни било причина за идващите два случая. Тя добави, че ще би трябвало да живее с това известно време, само че увери, че няма никаква причина за безпокойствие. Графикът на обществените ѝ задължения остава все по този начин претрупан.

В неделя по време на националния празник на Франция Меркел бе видяна да диша тежко пред публицисти. Говорителка на канцлерката тогава сподели, че повода е, тъй като Меркел е трябвало бързо да изкачи стълбите, с цел да се появи в точния момент пред медиите.

На 10 юли канцлерката за следващ път стартира да трепери на публично събитие - на среща в Берлин с финландския министър председател Анти Рине. За първи път сходно нещо ѝ се случи на 18 юни, когато ѝ гостува украинският президент Володимир Зеленски. Тогава канцлерката ненадейно за всички стартира мощно да трепери. На 27 юни същото ѝ се случи на банкет при немския президент Франк-Валтер Щайнмайер.

Очаква се Ангела Меркел да стартира годишния си летен отпуск по-късно този месец.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР