Канцлерът на Германия Олаф Шолц заяви, че е обсъдил с

...
Канцлерът на Германия Олаф Шолц заяви, че е обсъдил с
Коментари Харесай

Германия настъпи Китай, какво поиска незабавно

Канцлерът на Германия Олаф Шолц съобщи, че е разискал с китайското държавно управление по какъв начин то може да употребява въздействието си върху Русия, с цел да постави завършек на войната в Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на авансово готови заключителни бележки след германско-китайски конгрес в Берлин.

" Ясно е, че прекосяваме през изпълнени с провокации времена в геополитически смисъл. Това се отразява също на интернационалната търговия и на икономическите връзки ", сподели Шолц.
-->
" Ето за какво през днешния ден говорихме и за това по какъв начин китайското държавно управление може да употребява въздействието си върху Русия, с цел да постави завършек на ужасната съветска нападателна война против Украйна ", добави немският канцлер.

Що се отнася до задачите във връзка с климата, Шолц сподели, че те могат да бъдат реализирани по-лесно с почтена конкуренция и свободен достъп до пазара в Китай. " Едно е ясно: ще бъде по-лесно за всяка страна в света да реализира своите цели във връзка с климата, в случай че имаме почтена конкуренция, отворен достъп до пазара и равни условия ", сподели немският канцлер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР