Канцлерът на Германия Олаф Шолц ще продължи политиката на Ангела

...
Канцлерът на Германия Олаф Шолц ще продължи политиката на Ангела
Коментари Харесай

Военният експерт Олег Жданов: Нищо от "германския зоопарк" не е пристигнало в Украйна - нито "Гепарди", нито "Леопарди"

Канцлерът на Германия Олаф Шолц ще продължи политиката на Ангела Меркел и няма да изпрати в Украйна обещаните оръжия. Това мение изрече военният специалист Олег Жданов в диалог с Марк Фейгин, оповестява TCH.

" Аз мисля, че ние надали ще получим немско въоръжение. Това е политиката на Шолц. Той няма да си го признае обществено, само че скрито продължава политиката на Меркел. наскоро Bild индиректно упрекна Меркел и Шолц в " изпиране " на съветски пари. Поради това аз мисля, че Шолц ще направи всичко належащо, с цел да не попадне в Украйна немско оръжие. За нас това няма да е смъртоносно, само че ще е мъчително. Единственото, което ще ни се наложи да вършим е да компенсираме неналичието му през американския ленд-лийз или посредством военна помощ от други западни страни ", разяснява Жданов.

По думите му, от Германия сега постъпва само финансова помощ. " Освен пари, нищо друго не идва. Има и малко филантропична помощ (...) Да, правилно е, че сумите са обилни, само че на нас по-необходимо ни е въоръжение. Бяха ни дали обещание " Гепарди " - това е Противовъздушна отбрана система, която ни е извънредно нужна, защото съветската авиация нападна доста мощно нашите позиции. Но нито " Гепарди ", нито " Леопарди " от, както ги нарекох " немския зоопарк ", не са пристигнали при нас ", сподели специалистът.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР