Канцлерът на Германия е подложен на натиск да отговори на

...
Канцлерът на Германия е подложен на натиск да отговори на
Коментари Харесай

Още през 2017 г. Меркел знаела за хаоса в германската агенция за бежанците

Канцлерът на Германия е подложен на напън да отговори на публикуваната информация , че е знаел още през предходната година за безпорядък в немската работа за бежанците , станал прочут през последните седмици, осведоми АП.

Вестник " Билд ам зонтаг " написа, че се е сдобил с документи, които демонстрират, че Ангела Меркел е била известена за проблема при започване на 2017 година от някогашния началник на Федералната работа за миграция и бежанци.

През предходната седмица вътрешният министър замрази решения за банкет на бежанци в клон на службата на фона на изказвания, че непозволено са задоволени стотици молби на бежанци.

Генералният секретар на социалдемократите съобщи в неделя, че Меркел би трябвало да изясни по кое време е схванала за проблемите.

Междувременно новият вътрешен министър и вицепремиер на Италия Матео Салвини се обърна към европейците, че страната му не може да бъде бежанският лагер на Европа и даде обещание да притисне Брюксел за промяна в региона на имиграцията.

Меркел предложения Салвини в Берлин за " открит и градивен " диалог.

Пред вестник " Франкфуртер алгемайне зонтагцайтунг " тя съобщи, че е подготвена намерено да работи с италианското държавно управление вместо да спекулира с желанията на Рим.

Канцлерът добави, че единна бежанска система е единственият отговор на миграцията в Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР