Канцлерът на Германия Ангела Меркел предупреди съюзниците си от Християнсоциалния

...
Канцлерът на Германия Ангела Меркел предупреди съюзниците си от Християнсоциалния
Коментари Харесай

Меркел: Европа се нуждае от Германия със стабилно правителство

Канцлерът на Германия Ангела Меркел предизвести съдружниците си от Християнсоциалния съюз(ХСС) в петък следобяд, че Германия би трябвало да откри метод да преодолее политическата рецесия в страната, с цел да не загуби позиции на интернационалната сцена, написа Politico.

„ Ние имаме голямата отговорност да формираме устойчиво държавно управление “, съобщи тя пред конгреса на ХСС, участваща в Блока на Меркел, дружно с Християндемократичния съюз, в Нюрнберг. Речта бе произнесена, откакто канцлерът се завърна от двудневната среща на върха на Европейски Съюз в Брюксел.

„ Бях посрещната от въпроси, какво ще се случи в този момент “, съобщи Меркел, която сега е отпред на служебно държавно управление, пред тълпата от към хиляда делегата на ХСС.
В Брюксел, другите европейски водачи ми споделиха: „ Нуждаем се от вас! Вижте какво става по света! “, описа немският водач.

Освен това, Меркел си пожела Европа да може да се грижи сама за личната си сигурност, в лицето на възходящата мощ на страни като Китай и Русия, споровете в Близкия Изток и изолационизма на американския президент Доналд Тръмп.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР