КАНСАС СИТИ, Мисури — Ралф Ярл, чернокожият тийнейджър, който оцеля

...
КАНСАС СИТИ, Мисури — Ралф Ярл, чернокожият тийнейджър, който оцеля
Коментари Харесай

Тийнейджърът от Мисури Ралф Ярл се справя с живота след стрелба от погрешна врата: „Това е постоянна тежка битка“

КАНСАС СИТИ, Мисури — Ралф Ярл, чернокожият младеж, който оцеля откакто беше прострелян в главата откакто позвъни на неверната врата преди съвсем година, едвам в този момент стартира да схваща по какъв начин му е повлияла стрелбата.

Понякога Ярл, на 17, се обръща във вътрешността, игнорирайки телефонни позвънявания и текстови известия от обичани хора. Той пропусна абитуриентския бал, тъй като се опасяваше, че хората ще го попитат за стрелбата и не беше сигурен по какъв начин ще отговори. И той признава, че мозъкът му не обработва плътна информация, както в миналото.

Ярл, който беше прострелян в главата предишния 13 април, когато отиде в неверната къща в Канзас Сити, с цел да вземе двамата си по-малки братя, се бори с люлка от страсти от този предопределен ден: яд, вяра за бъдещето, горест и съчувствие.

„ Това несъмнено е неравномерно пътешестване, ” Ярл сподели в първото си задълбочено изявление за това по какъв начин стрелбата му е повлияла една година по-късно. „ Винаги, когато има нещо, което се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР