Кание Уест призна поражението си на изборите в САЩ, но

...
Кание Уест призна поражението си на изборите в САЩ, но
Коментари Харесай

Кание Уест призна поражението, но ще се кандидатира и през 2024

Кание Уест призна провалянето си на изборите в Съединени американски щати, само че съобщи, че ще се кандидатира още веднъж за президент през 2024 година, оповестява ДЕ24, представени от БГНЕС.
Уест стартира акцията си през юли, само че се включи в президентските избори единствено в няколко щата заради композиция от пропуснати периоди и изчезнали подписи.
Смята се, че 21-кратният притежател на " Грами " е получил към 57 000 гласа в 12-те щата, в които се е състезавал. До момента са преброени над 130 милиона гласа.
Уест показа фотография в обществените медии, застанал против американската карта за гласоподаване със известието: „ Welp Kanye 2024 “.
„ Welp “ е неофициален метод да се каже „ добре “ и значи отчаяние.
По-късно обаче Уест реши да огледа от положителната страна и промени посланието си на „ Kanye 2024 “.
Певецът показа и сбирка от фотоси в обществените мрежи, показващи по какъв начин за първи път е дал своя вот - за себе си.
Уест гласоподава в Коди, Уайоминг и написа в Туитър: „ Бог е толкоз добър. Днес за първи път в живота си гласоподавам за президент на Съединените щати и някой, на който в действителност имам вяра..., на себе си. ”
Мнозина се притесняваха, че предизборната акция на Уест може да отвлече вниманието на някои чернокожи гласоподаватели от претендента за президент на Демократическата партия Джо Байдън. Известни персони, в това число Дженифър Анистън, също подлагаха на критика тези, които имаха намерение да гласоподават за него, като обявиха, че „ не е гот да гласуваш за Кание “ и приканиха гласоподавателите да „ поемат отговорност “.
 Само 2% желаят Кание Уест за президент Само 2% желаят Кание Уест за президент
Кандидатът за президент на Съединени американски щати Кание Уест е вложил 12 милиона $ лични средства в акцията, само че за него ще гласоподават едвам 2% от...
А брачната половинка на рапъра Ким Кардашиян показа фотография в обществените мрежи, под която написа: „ Гласувах “, само че отхвърли да каже дали е за брачна половинка й или не. Преди това тя беше споделила номерата на горещите линии на претендента за вицепрезидент на Демократическата партия Камала Харис.
Първоначално покровител на Доналд Тръмп,Уест е заел 6,7 милиона $ за своята акция, съгласно декларация във Федералната изборна комисия. Съобщава се, че той е похарчил най-малко 12 милиона $ за личната си президентска акция.
Набожен християнин и гласен съперник на абортите, Уест беше заречен да се концентрира върху вярата и фамилията, в случай че стигне до Овалния кабинет.
 
А борбата за Белия дом може да следите на живо 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР