Кание Уест призна, че една от причините за развода му

...
Кание Уест призна, че една от причините за развода му
Коментари Харесай

Кание Уест призна: Порнографията унищожи семейството ми

Кание Уест призна, че една от аргументите за развода му с Ким Кардашян е порното. По думите на рапъра, поради него си унищожил фамилията. Откровението му идва малко откакто неговата някогашна брачна половинка се раздели с комика Пийт Дейвидсън, написа tialoto.bg.

Звездата разяснява обява на някогашна асистентка на Кайли Дженър – Виктория Виляроел, като я посъветва да стои надалеч от известната фамилия, която желае да я трансформира в плейбойка.

„ Холивуд е голям обществен дом. Порнографията унищожи фамилията ми, аз се оправям със зависимостта. Instagram го разпространява. Няма да разреша да се случи с Норти и Чикаго “, изяснява Уест.

По думите на Кание, точно Крис Дженър – неговата някогашна тъща, е отговорна за пошлите акции на сестрите Кардашян, които се снимаха за списание Playboy през 2007 и 2019 година

Изпълнителят, който е татко на Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, държи наследниците му (двама от които от сурогатна майка) да посещават положително учебно заведение и да бъдат възпитани с избрани полезности.

Междувременно рапърът се заяде и с младия комедиант, който бе гадже на Ким Кардашян единствено няколко месеца, след което тя се раздели с него. С нов пост в Instagram, който по-късно изтри, той попита Дейвидсън по какъв начин се усеща и какво прави в този момент с татуировките, отдадени на риалити звездата и неговите деца.

Още през октомври 2021 година Уест стартира първите нападки към Пийт, малко откакто стана ясно, че той излиза с някогашната му жена. По-късно шокира почитателите си като пусна видеоклип с анимация, в който пее, че ще го набие и го отвлича и погребва по-късно.

Уест засяга татуса на Дейвидсън на врата му, който съдържа всичките букви на наследниците на Ким.

Междувременно стана ясно, че Кардашян е подготвена за нова връзка, само че не утвърждава държанието на бащата на нейните деца. „ Ким е гневна и необикновено смутена... “, споделя източник, непосредствен до нея, акцентирайки, че тя ще поддържа другарски връзки с Пийт и постоянно ще го пази.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР