Кание Уест не е прочел нито една книга през живота

...
Кание Уест не е прочел нито една книга през живота
Коментари Харесай

Кание Уест: Не съм чел нито една книга

Кание Уест не е прочел нито една книга през живота си. Това показа той в изявление за подкаста Alo Mind Full. Рапърът призна за своята злоба към всичко, обвързвано с литература.

" Когато казахте, че не съм чел тази книга, в действителност не съм чел нито една книга ", сподели той. " Четенето за мен е като да хапвам брюкселско зеле. А говоренето е като да си вземеш царевичните равиоли на Джорджо Балди. "

Признанието на изпълнителя обаче не му попречи да разменя метафизичен сентенции с водещия Дани Харис. " Има двама души: индивидът, който си мисли, че може, и индивидът, който си мисли, че не може. И двамата са прави ", декларира той с усмивка. " Точно това споделяше ти, само че това беше като опростена версия ". На въпроса за оценките си в гимназията Уест дава отговор: " Получавах шестици и петици ". 

Покойната майка на Кание - Донда Уест е била началник на департамента по " Английски, връзки, медии и спектакъл " в Чикагския държавен университет. Също по този начин е била и учител по британска лингвистика. Тя твърдеше, че е " обучила сина си на великолепие " и го е възпитала да мисли сериозно и аналитично.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР