Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от

...
Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и предложения от
Коментари Харесай

Костадинов: Проектокабинетът на проф. Габровски е демонстрация на ГЕРБ

Кандидатурата за министър-председател на проф. Николай Габровски и оферти от него проектокабинет са проява на ГЕРБ. Това съобщи в студиото на " Здравей, България " водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Не разясня имената в проектокабинета. Ние постоянно сме коментирали единствено политиките. Кандидатът за министър-председател не е от голяма важност. Важни са политиките, които този проектокабинети желае да съблюдава. Ние не ги виждаме като национални ползи на България ", сподели Костадинов.

Той дефинира проектокабинета на проф. Габровски като " проява " на ГЕРБ.

" Фактът, че в него липсват ярки лица от структурите на ГЕРБ е доказателство за това нещо ", счита Костадинов.

Той отхвърли оферти от претендент министър-председателя експертен кабинет да е вероятен. " Няма по какъв начин да има експертен кабинет, който да е самостоятелен политически. Въпреки, че това се пробва да потвърди професор Габровски ", счита водачът на " Възраждане ".

" Решенията, които се взимат в това Народно събрание, и упоритостта Народното събрание да излъчи кабинет, който да продължава политиката на това Народно събрание, е доста по-лоша вероятност, в сравнение с новите избори ", сподели още Костадин Костадинов, който прикани другите партии " да стигнат до прозрението, че би трябвало да следват ползите на своите гласоподаватели, а не ползите на хората, които ги стартират в политическия живот ".

Той отхвърли да има късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат. " Най-доброто решение са новите избори. По-добре ужасяващ завършек на този Народното събрание, в сравнение с смут и безспир и по-късно да се опитваме да влачим някакво зомби-правителство ", съобщи Костадинов.

И заключи: " Този проектокабинет дефинитивно демаскира българския политически хайлайф ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР