Кандидатстудентска борса – Варна 2024 ще се проведе днес, 15

...
Кандидатстудентска борса – Варна 2024 ще се проведе днес, 15
Коментари Харесай

Кандидатстудентска борса ще се проведе днес във Варна

Кандидатстудентска борса – Варна 2024 ще се организира през днешния ден, 15 март, от 10:00 часа до 16:00 часа в Юнашкия салон.

Във форума ще вземат участие всичките шест висши учебни заведения в града - Висшето военноморско учебно заведение „ Никола Й. Вапцаров ", Медицинският университет " Проф. доктор Параскев Стоянов ", Варненският свободен университет " Черноризец Храбър ", Техническият университет, Икономическият университет и Висшето учебно заведение по мениджмънт.

Събитието по традиция се посещава от възпитаници от цялата Варненска област. Те ще бъдат персонално съветвани и ще имат опция да получат актуална информация за изискванията за кандидатстване, периодите за записване и банкет. Ще бъдат разяснени стратегиите на образование и семестриалните такси във всеки университет.

Кандидат-студентите ще получат информация и за опциите за професионална реализация след довеждане докрай на висшето си обучение, както и за студентските стажове.

Целта на уредниците е да се даде опция на варненските висши учебни заведения да показват обширно своите специалности, преподаватели и иновационни модели, да привлекат качествени студенти и бъдещи експерти, показват уредниците.   

Събитието се провежда от Центъра за кариерно насочване към Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР