Кандидатите за народни представители от коалиция БСП за България“

...
Кандидатите за народни представители от коалиция  БСП за България“
Коментари Харесай

Социалистите в Брястовец: БСП е против войната, за мир и дипломация

Кандидатите за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Чанко Мирчев, Стоян Стоянов, Паруш Парушев и общинския ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов се срещнаха с поданици на бургаското село Брястовец.
Те бяха  посрещнати от локалните хора, пред които споделиха своите визии за обществената политика водена от Българска социалистическа партия, за положението на опазването на здравето в районен и в народен мащаб и подчертаваха върху предизборната стратегия на обединението за идните парламентарни избори.
Присъстващите разясниха настоящи за тях тематики от локален, народен и интернационален темперамент и се интересуваха от опциите за тяхното разрешаване.  Най-дискутирани бяха въпросите, свързани с опазването на здравето, потребността от налична, качествена здравна помощ, ниските приходи на фона на растящата инфлация, демографските проблеми.
Кандидатите за народни представители обявиха, че Българска социалистическа партия има решения, които са заложени в предизборната платформа на социалистите. Те подсетиха, че Българска социалистическа партия реализира своите обещания, които даде на българската нация и доста неща бяха направени по повод освен на обществената политика, а и за бизнеса. 
Представителите на Българска социалистическа партия заявиха, че партията е срещу войната, за мир и дипломация, срещу джендър идеологията, която е изключително рискова за възпитанието на децата, за нарастване на приходите, развиване на стопанската система, поощряване на вложенията и новаторските технологии.
Кандидатите за народни представители благодариха на пристигналите на срещите за наличието и ги приканиха да поддържат „ Българска социалистическа партия за България " с номер 1 в бюлетината на 2-ри април.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР