Кандидатите за депутати от БСП във Видин посетиха селата Тополовец,

...
Кандидатите за депутати от БСП във Видин посетиха селата Тополовец,
Коментари Харесай

Филип Попов: БСП предлага социална закрила в тежката икономическа обстановка в страната

Кандидатите за депутати от Българска социалистическа партия във Видин посетиха селата Тополовец, Старопатица и Цар Петрово, както и общинския център град Кула. На срещите по места те разискаха с локалните поданици главните акценти от ръководството на социалистите, което докара до редица обществени придобивки - безвъзмездни учебници до 12-ти клас, еднократна помощ от 300 лева за учениците до 4-ти клас, преизчисляване на пенсии, нарастване на ваучерите за храна на работещите българи на 200 лева Парламентът одобри предлагането на партията минималната работна заплата да е 50 % от междинната, като в този момент се чака предлагането на Българска социалистическа партия да влезе в действие с бюджета на страната в най-кратки периоди.              
„ Имаме мощна стратегия, ясна цел и визия за идващия парламент “, съобщи лидерът на листата Филип Попов, като разяснява и новата платформа на работа в 49-ото Народно събрание: „ Ще приемем избавителна мярка – таван на цените на основни  хранителни артикули от първа нужда, по този начин както направихме с тока за бита “, добави социалистът и прикани за висока изборна интензивност на идния избор.
„ Да! Можем. Последователни сме в дейностите си, търсим и осъществяваме верните решения, мислим в вероятност за българския народ, той-заслужава заслужен и спокоен живот. Изберете коалиция “БСП за България “ с № 1 в бюлетината “, прикани Филип Попов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР