Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева посети историческата местност Петрова нива

...
Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева посети историческата местност Петрова нива
Коментари Харесай

Невяна Митева: Трябва да предприемем спешни мерки в борбата с коронавируса 

Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева посети историческата околност Петрова равнища и уважи паметта на въстаниците, дали живота си за обединена България. „ Пред жертвите за свободата и обединяването на България през днешния ден навеждам глава и още веднъж си дублирам думите от войнската клетва: " Заклевам се в името на Република България “, изрече Невяна Митева.

Тя подсети, че с проф. Анастас Герджиков се кандидатират тъй като имат вяра, че нацията има потребност от обединяване към обща визия за бъдещето и нов народен блян.

„ Както нашите смели бойци са защитавали и отвоювали свободата с кръвта си, по този начин и ние с каузи и думи би трябвало да се обединим още веднъж в името на България. Вярваме, че можем да създадем по този начин, че всички български жители да са един до различен в името на фантазията за просперираща и мощна татковина ", добави Невяна Митева.

Невяна Митева е уверена, че България към този момент няма никакво време за губене и би трябвало да се подхващат незабавни ограничения в битката с ковид. Това съобщи тя при визитата си в Малко Търново.
свързани новини6533преди 14 часа
„ Срещам се с доста хора в страната и всички споделят страховете и терзанията за живота и здравето на себе си и околните си. Пропиляно бе доста време в безучастие и това е повода в този момент България да се намира в актуалната невъзможност и здравната система да е на ръба “, разяснява Невяна Митева.

Според нея самодейността на проф. Анастас Герджиков да образува неофициален спешен щаб от най-хубавите лекари и специалисти за справяне с ковид е избавително решение и вяра за хората. „ Това е действителна опция да се откри тактика и излаз за справяне със здравния безпорядък. Когато страната абдикира от своите функционалности, хората взимат нещата в свои ръце “, добави тя.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР