Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград от ГЕРБ д-р

...
Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград от ГЕРБ д-р
Коментари Харесай

Димитър Марчев, председател на КТ „Подкрепа“ - Благоевград: Работили сме с много кметове, но с д-р Камбитов имаме най-добър диалог

Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград от ГЕРБ доктор Атанас Камбитов и ръководителят на КТ „ Подкрепа “ – Благоевград Димитър Марчев подписаха съглашение за съдействие.

Димитър Марчев благодари за градивния и потребен разговор през последните 8 години. „ Работили сме с доста кметове. Смея да настоявам, че най-успешният обществен разговор, който сме водили, най-хубавите реализирани резултати по отношение на Колективни трудови контракти - са реализирани с господин Атанас Камбитов. Той е човек отворен за разговор. Това, което вършим през днешния ден, е едно естествено продължение на пътя, който сме извървели през последните 8 години. Ние ще продължим да работим с доктор Камбитов и считам, че той ще успее да извоюва и трети мандат”, сподели Димитър Марчев, представен от пресцентъра на ГЕРБ.

На собствен ред кандидат-кметът Камбитов благодари на Синдикатите за доверието и показа, че приема съглашението като оценка на общата работа за последните 8 години. „ КТ „ Подкрепа “ и Община Благоевград работят доста сполучливо. Винаги сме намирали общ език и всичко, което сме правили, е само и единствено в интерес на хората. За мен това е една поръчка за бъдеща работа и считам, че и отсега нататък ще продължим да работим по този метод, защото задачата на всички е една - да осигуряваме все по-добри условия за работещите, несъмнено - и по-добри хонорари. Оценка на общата ни работа е наградата „ Социална община “ за интервала 2015-2019 година в народен мащаб “, уточни в умозаключение доктор Атанас Камбитов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР