Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп започна да продава

...
Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп започна да продава
Коментари Харесай

Тръмп продава Библията под собствената си марка и с предизборен слоган

Кандидатът за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп стартира да продава Библията под личната си марка и с приспособен слоган на акцията, който е „ Накарайте Америка да се моли още веднъж “ (Make America Pray Again), оповестява New York Times (NYT).

Тръмп споделя, че има доста Библии, тъй като това е обичаната му книга, тъй че е подготвен да достави свещеното писание във всеки американски дом. Комплектът с Библия от републиканския претендент коства $59,99. В него, с изключение на Библията влизат ръкописна версия на припева на песента на кънтри артиста Лий Грийнууд, под чиято мелодия Тръмп обича да излиза на сцената, както и копия на Закона за правата, Клетвата за честност, Декларацията за самостоятелност и конституция на Съединени американски щати. Отбелязва се, че Тръмп не продава тези комплекти непосредствено от свое име, обаче получава избрани отчисления от търговията с тях.

Преди това Тръмп написа писмо до Върховния съд, в което изиска да бъде прието, че има безспорен имунитет против обвинявания в опити за анулация на резултатите от президентските избори през 2020 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР