Кандидатът за президент на БФС на конгреса в петък Петьо

...
Кандидатът за президент на БФС на конгреса в петък Петьо
Коментари Харесай

Кандидат за шеф на БФС е подал сигнали за купуване на гласове на конгреса

Кандидатът за президент на БФС на конгреса в петък Петьо Костадинов, съобщи че има сигнали за пазаруване на гласове, те са подадени до Столична дирекция на вътрешните работи и до централата. Това съобщи той по време на конференция във Велико Търново, където закри акцията си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Футболният сътрудник и предприемач не пожела да каже повече детайлности, защото, по думите му, тече инспекция.

„ Има 567 клуба в регионалните футболни групи, всеки един от тях ще получи 4-цифрена сума, стига да взе участие в надпревари, а не попада инцидентно “, сподели Костадинов и акцентира, че това е за предпочитане, вместо пазаруването на гласове сред 200 и 300 лв..

Той още веднъж акцентира, че в случай че не бъде определен или стигне до балотаж, няма да поддържа никого и няма да взе участие в непознат екип. Бившият публицист добави, че няма терзания за честността на конгреса, в случай че се одобри предлагането му събранието да се предава директно, да бъде намерено за медиите, а гласуването да става с бюлетина, само че без тъмна стаичка.

Пред публицистите работилият в ЦСКА сътрудник напомни десетте тезиса, залегнали в концепцията му за българския футбол с небосвод 2030 година

Костадинов уточни, че в случай че бъде определен за президент на БФС ще предложения в Изпълкома на съюза 13 души, които са част от предизобрния му екип. Още две места ще има за представителите на Професионалната и Аматьорската футболна лига.

В щаба му са финансисти, преподаватели и други специалисти по няколко посоки.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР