Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип
Коментари Харесай

Бербатов: Има конфликт на интереси

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип не престават срещите си с представителите на футболните клубове и школи в България. Днес те бяха в Пловдив, а преди началото на събитието той приказва пред медиите.

" Очакваме една добра и ползотворна среща с тимовете от Пловдив. Вече три пъти идваме тук, три пъти демонстрираме нужното почитание и неизменност. Надявам се това да е добър знак за клубовете по какъв начин в действителност желаеме да вършим работата си. Лесно можеше да изберем да не присъстваме тук, защото към този момент сме били, само че професионалният метод изисква да бъдем тук и да представим още веднъж това, което желаеме да създадем.

Всеки клуб е свободен да издигне кандидатурата на който реши, само че този човек би трябвало да каже дали приема или не. След това може да разясняваме, в случай че се стигне до това, само че цялото нещо поражда избрани въпроси. Конфликт на ползи има под някаква форма и тези неща би трябвало да бъдат изчистени, с цел да може Конгресът да се организира по почтен и либерален метод. 


Ако работиш в структурите на БФС и се кандидатираш за президент, това значи, че би трябвало да излезеш от тези структури и да покажеш, че няма да си в организацията на Конгреса и да дърпаш нещата към себе си ", сподели Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР