Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Манол Иванов изрази

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Манол Иванов изрази
Коментари Харесай

Манол Иванов: Всички вървяхме в една посока, но не се обеднихме

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Манол Иванов изрази увереността си, че новият глава на централата ще бъде определен на балотаж. Пред кореспонденти Иванов показа, че съжалява, че не се е стигнало до обща кандидатура, която да донесе смяната в ръководството на родния футбол. Той е безапелационен, че даже и да не бъде определен за поста, постоянно може да бъде потребен с опита си.

„ Очаквам да се случи смяната. И тази смяна да се случи по един естествен метод. Надявам се това, което слушах през последните дни, да не е истина. Всеки един слух, даже и неизпитан, има доза истина. Някъде по средата е истината. Колко % от клубовете са манипулирани не мога да кажа, само че за мен това е едно уродливо събитие в нашия публичен живот “, разяснява Иванов.

„ С извънредно огромно отчаяние излязох от нашия инструктаж преди няколко дни. При 45 минути диалог с господин Попов, ние се разправяхме по какъв начин да бъде почтено гласуването, по какъв начин да бъдат почтено тествани гласовете и т.нат. А не се занимавахме със значителната част на въпроса, което е извънредно тъпо “, сподели още претендентът за президент на БФС.

„ Уверен съм в себе си, нека и хората са повярвали в мен. Всички екипи вървяхме в една посока и скърбя, че не се събрахме, с цел да се обединим. Някои не съумяха да превъзмогнат егото си, само че не е късно. Аз съм оптимист. Винаги мога да бъда потребен, даже да не бъда определен. Мисля, че много разчупих ледовете. Надявам се да стигна до балотаж “, добави Иванов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР