Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев заяви,

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев заяви,
Коментари Харесай

Георги Градев: Бербатов не се ползва с подкрепата на клубовете, не умее да комуникира с тях, няма експертиза да управлява голям екип

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Градев съобщи, че Димитър Бербатов  Димитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Има по-малък брат на име не се употребява с поддръжката на изключените клубове, не умее да комуникира с тях, а и няма експертиза да ръководи огромен екип. Доскоро експертът по спортно право беше част от екипа на Бербатов, който има същите упоритости, само че преди към два месеца го напусна. Той съобщи, че екипът на някогашния №9 е " добре образуван, само че зле ръководен.

" Влязох в тази борба, с цел да бъде доведена до дъно. За това време обаче не бях уверен, че това е екипът и водачът, който ще я докара до дъно. Основният проблем - по какъв начин се общуваше с клубовете, съответно с дребните клубове. От 540 клуба-членове на БФС, 510 са дребни. Има 41 изключени клуба, които ние като екип, слагам и себе си тук, не защитихме задоволително добре, можеше да се направи повече за тях ", съобщи Градев пред бТВ. 

Той изясни, че концепцията да се кандидатира зародила през ноември, когато представляваше въпросните изключени клубове на среща в Министерството на младежта и спорта.

" Те ме подканиха да се кандидатирам. Защото, съгласно тяхното мнение, а и на други клубове в страната, Димитър Бербатов  Димитър Бербатов Димитър Бербатов-с прякор Бербо е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Има по-малък брат на име не се употребява с поддръжката им. И има действителна заплаха отрицателният избор да отиде в неверни ръце. Какво имам поради - аватар на Борислав Михайлов. Всички във футболното общество знаем, че се готви подобен аватар. Знаем го кой е и за момента го стопираме ", след което посочи за кого става дума. " Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Ако той влезе в конкуренцията, това е аватарът на Борислав Михайлов, това е индивидът, който ще резервира статуквото. Сложете камера пред БФС и ще го видите по какъв начин върви на срещи. Аз споделям, че те се срещат - това не е ок за мен. Аз се кандидатирам, с цел да не отидат гласовете в Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. "

Според Градев в последните 20 години Михайлов е избиран и подкрепян посредством структурите на БФС, било то и със закани и оказване на напън. По думите му сега " има политическа воля за почтени и транспарантни избори ". Това е първото нещо, което би трябвало да направи изпълняващият длъжността президент на съюза Михаил Касабов - да подсигурява почтен Конгрес, като Градев предложи среща в БФС, с цел да се разиска по какъв начин да стане това.

  " Ние би трябвало да приказваме на практика сега - аз съм прагматик, обичам бързите и прагматични решения. Ето ви още една причина да си потегли от този екип: Димитър не е от хората, които вземат бързи, прагматични решения. Начинът на другарство с хората, методът на взимане на решения - мудни, непрагматични, некадърност да управлява огромна група от хора и най-много неналичието на експертиза. Това е мое мнение, само че неприятното е, че множеството хора разсъждават като мен ", сподели още Георги Градев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР