Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев изброява направеното

...
Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев изброява направеното
Коментари Харесай

Георгиев изпълни 102 задачи – от контрол върху сделките с общинско имущество до леден парк

Кандидатът за общински консултант от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев изброява направеното за София в някои браншове през миналия мандат, в който той бе ръководител на Столичен общински съвет. Той има 102 аргументи да гласоподават с преференция жителите за него поради 102 изпълнени задания, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Наложихме по-строг надзор върху шефовете на общинските сдружения. Затегнахме контрола върху покупко-продажбите с общинско имущество. Преразгледахме цените на общинските жилища. Направихме допустимо разсрочването на отговорности към " Топлофикация ". Реновирахме и отворихме банята в “Банкя ", а сега реставрираме и банята в „ Овча купел ", декларира Георгиев като към листата с изпълнените задания показва, че е основан нов пъстър пазар в „ Подуяне ", освежен е пазарът на РУМ “Черни връх ".

Усилено работим за възобновяване на Княжевския и Драгалевския въжен превоз, за които се водят каузи. Опазихме постройка - монумент на културата на ул. „ Иван Вазов " 5. Осигурихме пари и за създаване на нов асансьор при обръщалото на трамваи 7 и 27 в „ Манастирски ливади ". Организирахме 10 коледни базара. Изградихме първия в страната мразовит парк в „ Княжевската градина ". Направихме вероятен светлинния фестивал „ Лунар ", акцентира Георгиев и приканва: „ Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 76 и ме подкрепете с преференция номер 102 за общински консултант. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР