Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов коментира състоянието

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов коментира състоянието
Коментари Харесай

Мартин Харизанов: Няма да допуснем данъците за бизнеса да бъдат увеличени /снимки/

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов разяснява положението на предприемаческата среда в България, както и ограниченията на коалиция ГЕРБ-СДС за бизнеса.
„ Бизнесът, тъкмо както и жителите, се нуждае от сигурност, резистентност и непоклатимост.
Некомпетентното ръководство на партиите от " Промяната " докара до тежки проблеми за всички браншове на стопанската система. Блокирането на инфраструктурните планове и европейските фондове, както и забавените или неприложени антикризисни ограничения и енергийната рецесия се трансфораха в същински камшик за бизнеса в цялата страна.
Бизнесът беше притиснат до стената ежедневно, губейки ценова конкурентоспособност, изправен пред опасности от банкрут и загуба на пазари “, съобщи той. 
Според Харизанов, привличане на нови вложители в Северозапада може да се случва единствено при съществуване на предвидимост за бизнеса и съответни условия за предприемачество.
Кандидатът за депутат съобщи, че от ГЕРБ-СДС няма да позволен налозите за бизнеса да бъдат увеличени.
Ще бъде показан комплекс от ограничения, които да улеснят правенето на бизнес в районите.
Харизанов увери, че от обединението му ще слагат като главен приоритет добавената стойност на продуктите ни, новият набор професионални умения на човешкия капитал и дейната ни интеграция в европейската и международната стопанска система.
За по-добри условия за българския бизнес и съответни ограничения за излизане от рецесията, гласувайте с номер 2 за ГЕРБ-СДС и преференция 102 за Мартин Харизанов.
    
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР