Кандидатът за народен представител на Продължаваме промяната Бисер Русимов съобщи

...
Кандидатът за народен представител на Продължаваме промяната Бисер Русимов съобщи
Коментари Харесай

Кандидатът за народен представител от „Промяната“ се оттегля от изборите

Кандидатът за депутат на " Продължаваме промяната " Бисер Русимов заяви във Фейсбук, че се отдръпва от бургаската листа на партията. Причината е във вълната от обвинявания, които кандидатурата му провокира в обществените мрежи.

" Да имаш мнение има цена и за мен е привилегия да я платя. В листата за народни представители на " Продължаваме промяната " в Бургас влязох, тъй като поддържам новият модел политици - почтени хора, които слагат публичния интерес пред персоналния, всекидневно.  След доста луди юношески години, смяната първо се случи в мен. След това желаех и смяната в средата, в която пребивавам. Затова към този момент 10 години пазя гражданските ползи. Това не  се e трансформирало и през днешния ден нося тази отговорност.  И тъкмо отговорност е повода да желая да се отдръпва от листата ", изясни той.

" Не, тъй като Л. Г. Б. Т. деятели ме дефинират като хомофоб и ме нападат, а тъй като не желая омразата против мен в една кална политическа акция да повлияе на стойностни хора с по-благородни и високи дела от тази да влизат в суетни борби. Уважавам хората, с които поддържам връзка, почитам българските жители и почитам себе си. Държа на думата си, държа на мнението и полезностите си.  Стоя твърдо зад идеята на Политическа партия за стопански мощна България и нов политически модел без корупция ", уточни още Русимов.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР