Кандидатът за народен представител на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева участва в

...
Кандидатът за народен представител на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева участва в
Коментари Харесай

В Благоевград: Кандидатът за народен представител на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева участва в тържествата по повод 3 март

Кандидатът за депутат на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева взе участие в тържественото честване на 145-ата годишнина от Освобождението на България в Благоевград. Заедно с регионалния координатор на ГЕРБ и евродепутат Андей Новаков, представители на МГЕРБ и общински съветници от партията поставиха венец в памет на починалите на паметника на Гоце Делчев. Цветя в символ на благодарност поставиха и от името на евродепутата Асим Адемов. На централния площад в Благоевград се организира публична гала по издигане на националния байрак и беше отслужен молебен за здраве и благополучие на българския народ.

Втората в листата Даниела Савеклиева постави цветя и пред паметната плоча на мястото, на което горноджумайци посрещат войските на Четвърти мариуполски полк, отпред с майор Иван Орлински на 12 февруари 1878 година Представителите на ГЕРБ се включиха и в тържественото шествие по ул. „ Трети март ”.

„ Трети март е датата в нашата история, сложила началото на българското възкресение. Нека през днешния ден да си напомним, че сме потомци на велики българи и ние, техните наследници, би трябвало да работим за бъдещето на горда и обединена България ”, сподели във връзка празника претендентът за депутат на ГЕРБ/СДС Даниела Савеклиева.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР