Кандидатът за кмет на София от Има такъв народ Ивайло

...
Кандидатът за кмет на София от Има такъв народ Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев се регистрира за кметските избори в София

Кандидатът за кмет на София от " ИТН " Ивайло Вълчев дружно с районните кметове и общински съветници се записаха в Общинската изборна комисия.

Вълчев съобщи, че партията им се явява за първи път на локални избори и в случай че съумеят да имат общински съветници, ще бъде една дребна победа за тях, оповестяват от Българска национална телевизия.

" Самата концепция, че ние влизаме в конкуренцията демонстрира, че разсъждаваме безусловно съществено. Със сигурност не олимпийският принцип е това, което ни води. Впрегнали сме своите калкулации и изследвания, че в последна сметка ще имаме резултатите, с които ще можем да се поздравим. Историята на нашата партия върви в обратна посока. Всичките цели, които има в София, които допускам, че всеки претендент, който живее и работи тук, ще си ги сложи. Най-големият приоритет е средствата, които ще се изразходват за решаването на тези цели, да се изразходват транспарантно, да бъдат следени и да не отиват от едно място единствено на няколко други както е било до в този момент ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР