Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

...
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с жители на ж.к. „Гео Милев”

Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с поданици на ж.к. „ Гео Милев”. В срещата участваха и претенденти за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ. Огнян Ценков показа къс доклад за осъществените действия в комплекса за миналите 4 години – асфалтиране на улици и междублокови пространства и осъществени планове по стратегия „ Местни инициативи”, както и саниране на един жилищен блок.

„ Можем да отчетем пред вас, че за миналите години сме вложили в възстановяване на виталната среда в ж.к. „ Гео Милев” над 1 млн. лева”, сподели претендентът за кмет от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков. Той бе безапелационен, че облагородяването на кварталите и подобряването на виталната среда във всички обитаеми места от общината остават измежду главните цели на политическа партия ГЕРБ.

Огнян Ценков акцентира, че претендентите на Политическа партия ГЕРБ ще демонстрират какво е свършено през миналите 4 години и ще чуят мнението и рекомендациите на хората. „ Винаги сме приемали градивната рецензия и сме се вслушвали в гласа на нашите съграждани. Изключително значимо е да подчертая, че сме имали добър разговор както с всички поданици на община Видин, по този начин и с държавното управление и през тези 4 години постоянно сме получавали поддръжката на държавната власт. Имаме най – положителната листа с претенденти за общински съветници – учители, инженери, лекари, икономисти, бизнесмени. Радвам се, че доста младежи, които работят и се развиват във Видин, избраха Политическа партия ГЕРБ”, сподели още Огнян Ценков. Той бе безапелационен, че съставът на общинския съвет е от извънредно значение за развиването на общината. „ Когато в общинския съвет има общински съветници, поставящи преди всичко партийни и корпоративни ползи, се работи доста трудно”, сподели Ценков и напомни, че в миналия мандат общински съветници са дали своят вот против придобиването собствеността на Синагогата от общината, против закупуването на частта от Гребната база, против приемането на годишните бюджети на Общината. „ Стигна се до там общински консултант от Българска социалистическа партия, който сега е претендент за кмет, да гласоподава против личното си учебно заведение, за което в бюджета бяха планувани над 200 000 лeвa”, сподели още претендентът за кмет на Видин от Политическа партия ГЕРБ и прикани видинчани на 27 октомври да създадат рационален избор. „ Вярвам, че вашият избор ще бъде политическа партия ГЕРБ с номер 43 в бюлетината”.

Жителите на ж.к. „ Гео Милев” сложиха редица въпроси, измежду които опцията за повишение на работните заплати в общината и откриване на нови работни места. Сред главните тематики в диалога бе положението на една от спортните площадки в квартала, която хората желаеха да бъде ремонтирана и превърната във футболно игрище за децата. Хората благодариха за асфалтираните за пръв път от десетилетия улици и междублокови пространства и показаха вяра, че облагородяването на един от огромните видински квартали ще продължи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР