Кандидатът за кмет на община Стара Загора от НФСБ Гергана

...
Кандидатът за кмет на община Стара Загора от НФСБ Гергана
Коментари Харесай

НФСБ-Стара Загора закри кампанията си в селото на пелина

Кандидатът за кмет на община Стара Загора от НФСБ Гергана Микова, дружно с лидерът на листата за общински съветници Надя Лилова и претендентът за кмет на село Змейово Валентин Вълев закриха предизборната акция в читалището на селото на пелина – Змейово.

„ Тази вечер ние закриваме нашата акция и не инцидентно сме избрали да е тук, в Змейово, тъй като това е нашият метод да покажем, че за нас освен нашият град Стара Загора е значим, значими са и всички 51 села, които са в община Стара Загора.

В Змейово имаме доста другари, с които работихме единствено с телевизия СКАТ, преди аз да стана Областен шеф, ние тук имаме другари и по тази причина считам, че в този момент е времето да върнем този жест на топло и горещо посрещане, което получихме от вас “. Това съобщи претендентът за кмет на Стара Загора, повдигнат от НФСБ Гергана Микова.

Пред десетките, пристигнали в читалището претендентът за кмет на Змейово от НФСБ Валентин Вълев изложи своите цели за бъдещето на селото.

"Основен приоритет е чистотата на селото, центърът е в окаяно положение и се нуждае от незабавен ремонт, различен значим приоритет ми е туризмът в Змейово, може да се направи една туристическа пътека до връх Битер и скали Кутлетата, от там се открива чудна панорама към Южна България и връх Ботев, това ще бъде една огромна атракция за обитаемото място.

Добре е да бъде основан кметски съвет, а кметът да бъде обединител на институциите в селото и на другите етноси, ще работя и за подобряването на храма в Змейово, уточни Валентин Вълев.

Водачът на листата за общински съветници на НФСБ Надя Лилова прикани хората на 27-ми октомври да създадат верния избор.

"Закриваме акцията, която мина доста положително, получихме мощна поддръжка от хората, което е отзив за нашата работа.
Правилният избор на 27-ми октомври в община Стара Загора е номер 8 за НФСБ “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР