Кандидатът за кмет Ивайло Крачолов от най-мащабната в историята на

...
Кандидатът за кмет Ивайло Крачолов от най-мащабната в историята на
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Чирпан се срещна с членове на туристическо дружество „Средногорец“

Кандидатът за кмет Ивайло Крачолов от най-мащабната в историята на Чирпан коалиция, формирана от ГЕРБ, НФСБ, Съюз на демократичните сили, Български земеделски народен съюз, АБВ, Политическо придвижване ''Социалдемократи'', се срещна с членове на Търговско дружество ''Средногорец'' Чирпан.

,,Поводът е освен юбилеят ви - 100 години проведен туризъм в Чирпан, който отбелязахте публично преди 20-на дни. Вие, туристите, излъчвате най-вече позитивизъм, тъй като поддържате връзка с природата непрекъснато. Любовта ви към нея сплотява в редиците ви хора от най-различни специалности, с разнообразни хрумвания и политически визии. Но сте като един тим, дружно, задружни “, безапелационен бе Ивайло Крачолов. Той означи, че тъкмо по този ''модел'' е събрана и обединението от най- разнообразни политически сили, обединени от една цел - да помогне на Чирпан. Защото жителите му заслужават повече!

В траялия над два часа диалог участваха и Иван Станчев и Вълчо Николов, претенденти за общински съветници от обединението.

,,Знаете, че в мандата ми като зам.-кмет на Чирпан (2003-2011) съм ви подкрепял неведнъж, най-много по въпросите с младежкия туризъм. Безценно е това, че възпитавате младото ни потомство в обич към природата и в национализъм посредством множеството планински походи, посредством присъединяване в национални прояви като седмичния поход ''По пътя на Ботевата чета'' и др.'', съобщи Крачолов.

Иван Станчев и Вълчо Николов подчертаваха върху работата на общинските съветници.

,,За да успее в работата си, кметът би трябвало да има поддръжката на съветниците и на страната - в лицето на правителството'', съобщи Николов. Според него за пръв път Чирпан има шанса да излъчи кмет от ръководещата партия, в случай че на 27 октомври Ивайло Крачолов бъде определен.

,,Но би трябвало да има и поддръжка за листата ни, с цел да влязат повече съветници в новия Общински съвет и по този начин да подсигуряваме осъществяването на програмата на кмета'', безапелационни бяха претендентите за общински съветници.

По време на срещата бяха разисквани въпроси, свързани с инфраструктурата, с към момента тежкото финансово положение на Община Чирпан и обвързваните с това проблеми, със опазването на здравето, сметосъбирането и противозаконните сметищ

Коалицията е подкрепена също и от локалните структури на партия ''Атака'', Обединение ''Демократична България'' и партия ''Български либерален център''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР