Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова ще посети Сливен

...
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова ще посети Сливен
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова ще посети Сливен на 13 май

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова ще посети Сливен през днешния ден, 13 май 2019 година (понеделник), оповестиха от пресцентъра на партията.

Тя ще бъде съпроводена от народния представител от ГЕРБ и регионален началник на партията Десислава Танева, и претендента за евродепутат Камен Костов.

В 12 часа Лиляна Павлова ще се срещне с представители на строителния бизнес от Сливен и района. Срещата ще се организира в дребната зала на ресторант „ Венеция “, който се намира на площад „ Александър Стамболийски “ 1.

От 15 ч. претендентът за евродепутат Лиляна Павлова ще взе участие в церемонията по разкриване на съвременно перално стопанство "Кей Енд Ви " ООД, което се намира в Сливен, на бул. "Банско шосе " 26.

В 16,30 ч. Лиляна Павлова ще открие индустриален обект за близо 100 000 кокошки-носачки, финансиран по ПРСР. Стойността на инвестицията е 1 700 000 лева Обектът се намира в село Панаретовци (на 10 км южно от Сливен).

От 18,30 ч. претендентите за евродепутати Лиляна Павлова и Камен Костов ще участват на Концерт – театър „ Европа за нас и ние за Европа “, за показване на претендентите за евродепутати на Политическа партия ГЕРБ в Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ – Сливен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР