Кандидатът за депутат коментира предизборната битка и сценариите за вота.

...
Кандидатът за депутат коментира предизборната битка и сценариите за вота.
Коментари Харесай

Манолова: Няма проблем да подкрепя премиер, излъчен от Демократична България или Има такъв народ

Кандидатът за народен представител разяснява предизборната борба и сюжетите за вота. В предизборното си посещение по NOVA Мая Манолова изясни, че не би позволила да не се поръча задоволително количество ваксини и да не се запълни квотата на България.

„ Решението да се вземе единствено от една компания, най-евтините ваксини, което взе персонално Борисов, ни коства най-скъпо. Тези евтини ваксини ние ги плащаме най-скъпо - с човешки животи, с претъпкани лечебни заведения, с всеобщи банкрути на компании след третия локдаун”, разяснява Манолова - лидер в 23 МИР София и Стара Загора от „ Изправи се! Мутри вън!”.

„ Бих поръчала задоволително ваксини, с цел да не се стига до затваряне. Това затваряне можеше да бъде избегнато”, добави Манолова.

Относно изборните протоколи тя счита, че казусът ще тръгне още от Секционните изборни комисии.

„ Да се попълни протоколът от над 20 страници е задача за хора с математическо, инженерно и друго обучение - хора със специфична подготовка. Това е едно комфортно опрощение за това протоколите още веднъж да бъдат зацапани, зачерквани, поправяни и надписвани”, разяснява още Манолова.

Тя изясни, че няма проблем да поддържа министър председател, излъчен от „ Демократична България” или от партията на Слави Трифонов. „ Никой от нас не се бори за постове. Ако аз се борех за постове, щях да съм омбудсман. Щях да си седнал съм в омбудсманския кабинет, да имам най-високия рейтинг, да получавам висока заплата и да виждам митингите от прозореца”, изясни Манолова.

По думите ѝ идната коалиция, която ГЕРБ приготвя, е ГЕРБ - Движение за права и свободи - Вътрешна македонска революционна организация.

„ Вътрешна македонска революционна организация е за възпитание в тази коалиция. Искам да прикани жителите да им развалим проектите. Гласуването в изборната секция е по-безопасно от извършването на покупки в магазина”, прикани Манолова.

Тя внесе изясненост и за визитата си при Васил Божков през 2019 година „ Преди две години, когато се срещнах с Божков, той беше предприемач. Отидох там по негова покана, тъй като предстояха локалните избори, в които се изправих сама - персонално, против Борисов. Отидох, с цел да видя какво стои против мен”, изясни Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР