Кандидатът-президентът Лозан Панов разви теза, че новите политически субекти Продължаваме

...
Кандидатът-президентът Лозан Панов разви теза, че новите политически субекти Продължаваме
Коментари Харесай

Задкулисието създаде ПП и Възраждане, смята Лозан Панов

Кандидатът-президентът Лозан Панов разви теза, че новите политически субекти " Продължаваме промяната " и " Възраждане " са основани от задкулисието. Панов е на мнение, че не е усетил поддръжката на " Демократична България " по време на президентската акция. Той смята, че неналичието на политическа поддръжка от дясната коалиция е основната причина за неуспеха на кандидатурата му.

Издигнатият от " Правосъдие за всеки " и подсилен от Демократична България кандидат-президент завърши конкуренцията на пета позиция с 3.68% поддръжка.

" Подкрепата на " Демократична България "  аз персонално не я усетих, нямаше нито един водач, който да застане и да разгласи даже номера на бюлетината. За страдание поддръжка нямаше, поддръжката беше от една дребна група запалянковци от ядрото на ДСБ...Няма нищо неприятно в това да подкрепиш настоящия президент, няма нищо неприятно и в това да не подкрепиш един претендент, който е достоверен герой за правосъдна промяна и е потвърдил със своите дейности това. Няма нищо неприятно и в това да се коалираш с Българска социалистическа партия, до какъв брой разбираемо е това за един десен гласоподавател е различен въпрос. Въпросът е да бъдеш почтен с гласоподавателите ", разяснява пред bTV Лозан Панов.

Панов сервира поредна порция рецензии към Демократична България, казвайки, че когато не си почтен с гласоподавателите, това е резултатът, който може да бъде реализиран.

" Демократична България " се показа прекомерно едва на изборите, като остана на шеста позиция, което докара до оставки на управленията на партиите от съюза - " Да България ", ДСБ и " Зелено придвижване ".

" Цялото кредо на " Демократична България "  беше обвързвано със правосъдната промяна и антимафиотския фронт. Те изпуснаха този фронт, изпуснаха и правосъдната промяна, тъкмо в миг, когато имаше опция това да се осъществя. В този миг задкулисието успя да сътвори два нови плана – единият е " Възраждане ", а другият " Продължаваме промяната ". Всъщност те съумяха да изземат от " Демократична България "  основния фронт ", заключи Лозан Панов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР