Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев призова

...
Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев призова
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Битката е за модерна и добре управлявана София със силен екип

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев прикани за висока изборна интензивност на втория тур на изборите, като уточни, че разногласието в акцията не е за леви или десни политики, а за " съвременна прогресивна добре ръководена столица, ръководена от самостоятелен човек със мощен екип ".

Терзиев разяснява иронично поръчките на Бойко Борисов за поддръжка на Ваня Григорова: " Имам гений да сплотявам хората, съумях да консолиридам и редиците на моя политически конкурент ", сподели той в " Лице в лице ".

" Ролята на политик е по-новата част за мен, само че това по какъв начин се ръководи добре, по какъв начин се събира екип и по какъв начин да се поставят задачите, по какъв начин да поправиш машината, с цел да създава консистентно верния резултат - това ми е много по-ясно. От години имам опит, който може да бъде проследен ", сподели Терзиев.

Той се разгласи за смяна в ръководството на " милиардната стопанска система " на общинските сдружения, които или работят на загуба, или внасят пренебрежимо дребни дивиденти в общината.

" Топлофикация ", почистването и инфраструктурните планове са най-големите недостатъци в досегашното ръководство на София, съгласно Васил Терзиев.

" Комбинация от корупционни практики, неприятен развой и безхаберие " беше обяснението му за порочните публични поръчки в София за строителство и ремонт.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР