Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов
Коментари Харесай

Автобус и фен магазин за „Спартак“ при кмет д-р Валентин Христов. Шампионът Йосиф Панов също подкрепи Христов

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен доктор Валентин Христов организира среща с управлението, футболистите и почитателите на „ Спартак “ (Плевен). Освен въпросът за стадиона, коментирана бе и тематиката за неналичието на клубен рейс и формален почитател магазин. „ Привържениците няма от кое място да си купят едно шалче, тениска или екип. А рейс употребяваме чартърен “, сподели Димитър Тончев, член на УС на клуба.

Д-р Валентин Христов съобщи, че подобряването на спортната инфраструктура, развиването на всеобщия и професионален спорт е негов приоритет и, в случай че бъде определен за кмет на Плевен, „ Спартак “ ще има почитател магазин и клубен рейс. Той акцентира, че ще работи и за увеличение на бюджета за спорт.

„ Не е съществено тимът да няма рейс, стадионът няма табло… Всичко, което виждам, е руини. Аз помня по какъв начин изглеждаше преди време този стадион. Ще се боря за възстановяване въз основата. Не може да чакаме резултати от тима, като той няма естествени условия за тренировки. Ще се постарая да се увеличи бюджетът и да има положителни условия на стадиона за почитателите “, съобщи пред последователите и футболистите доктор Валентин Христов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен получи поддръжка и от първенеца по бокс Йосиф Панов, който съобщи, че Община Плевен под управлението на Георг Спартански е абдикирала от спорта. „ Пожелавам триумф на доктор Валентин Христов в конкуренцията за кметския пост в град Плевен. Нужна ни е смяна и човек, който да има отношение към спорта. Тя може да пристигна единствено с хора, които желаят това. Д-р Христов е подобен “, съобщи боксьорът.

Видео от стадиона:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР