Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков,

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков обеща на жителите на Буково смяна на вътрешния водопровод, преасфалтиране на улици и селски туризъм

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков, претендентите за общински съветници и кметове на селата от листата на ГЕРБ организираха предизборна среща с жителите на село Буково. Домакин им беше претендентът за втори кметски мандат Али Баджаклъ.

„ Постигнатото през миналия мандат е претекст и тласък да се кандидатирам още веднъж. Защото знам, че можем да реализираме още неща за селото, в случай че отново ми гласувате доверие ". С тези думи Баджаклъ се обърна към съселяните си и им напомни някои от осъществените планове. Сред тях е казусът с спомагателното зареждане, който е бил решен. Реконструирана е основната улица, построена е подпорна стена, ремонтирани са дъждоприемните шахти, изработен е опреснителен ремонт на Здравната работа. Оказа се, че по негова концепция е осъществена акция по събиране на дарения за бетониране на пътеките до джамията, сменена е външната врата, а минарето е боядисано.

Събрани са средства също за разчистване и ограждане на гробищния парк, както и за изграждане на помещение в него. Освен това Али Баджаклъ е кметът, положил старания да сътвори условия за спорт, вследствие на което футболният тим „ Сокол” към този момент има съблекалня на стадиона. Тимът се състезава в аматьорските дивизии на Пловдивска област. В доклада си Баджаклъ уточни също, че са били пренаредени плочките пред читалището, а в центъра са построени детски площадки и фитнес навън.

Увеличен е броят на хората, които посещават селото, защото в покрайнините на Буково четири следващи години се осъществя фестивалът „ Угар – тайнствен и древен”, чието последно издание е било в поддръжка на Пловдив – Европейска столица на културата. „ Имам упоритостта да развием селски туризъм и повеждам договаряния с специалисти, които да разработят план. Ако изберете мен и претендентът за кмет на Първомай Асен Кичуков, Буково ще стане рай”, прикани жителите на селото Али Баджаклъ.

В удостоверение на думите му, Кичуков съобщи, че има поддръжката на държавното управление и поема ангажимент да спомага за финансирането на започнатите към този момент планове, както и за създаването и печеленето на нови. „ Аз съм се потвърдил като ръководител на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите, тъй че, в случай че ми гласувате доверие, ще работя за вас. Хората би трябвало да се гордеят, че живеят в нашата община. Искам единствено 4 години, с цел да я преобразя и подобря качеството на живот. Ако не печеля, ще се отдръпва. Влизам в политиката чист и желая да изляза чист”, посочи Асен Кичуков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР