Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с жители на село Караджалово

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай Асен Кичуков и претендентите от листата на ГЕРБ организираха предизборна среща с поданици на село Караджалово. Техен хазаин бе досегашният кмет и претендент на ГЕРБ за трети мандат Марияна Колева.

Пред присъстващите тя направи къса ретроспекция на свършеното през мандата й. Това, с което се гордее най-вече, е детската градина, която години наред е била затворена поради липса на деца. От известно време обаче детското заведение още веднъж отваря порти и радостна шум оглася постройката. Две групи деца към този момент се образоват и възпитават в детското заведение, което действа като филиал към първомайската “Осми март”. Сградата неотдавна е била реновирана. Пребоядисана е била и постройката на читалището с доброволния труд на самодейците. На втория етаж е самостоятелен и етнографски ъгъл с реликви отпреди десетилетия. От срещата стана ясно, че жителите на Караджалово са удовлетворени, че имат освежен парк, само че се жалват от оскъдното осветяване и неналичието на ограда, която да бъде спънка против вандалски прояви. Очакванията им са да видят актуализирана постройката на кметството.

Присъстващите поданици на селото благодариха на претендента за кмет на Първомай Асен Кичуков за това, че неотложно е откликнал на молбата им да бъде сложена междинна врата в Здравния център. „ Разбирам, че един от главните ви проблеми е пътят Караджалово-Първомай. Ако получа избор на доверие, дружно с Марияна Колева ще спомагам за обезпечаване на нужното финансиране. Надявам се да успеем да решим казуса с водопровода, а инфраструктурата е измежду целите ми за цялата община “, разяснява Асен Кичуков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР