Кандидатът на БСП за България“ за кмет Борислав Илевски закри

...
Кандидатът на БСП за България“ за кмет Борислав Илевски закри
Коментари Харесай

Кандидатът на „БСП за България“ за кмет Борислав Илевски закри предизборната си кампания

Кандидатът на „ Българска социалистическа партия за България “ за кмет Борислав Илевски закри предизборната си акция пред гласоподаватели в градското читалище. Пред членовете и симпатизантите на партията той съобщи, че се е присъединил в кметската конкуренция поради годините безхаберие на локалната власт и неглижирането на проблемите на жителите на общината. Той очерта някои от най-наболелите проблеми в общината - водоснабдяване, електрозахранване, течащи здания, нерегламентирани сметища, липса на детски градини, производства, замърсяващи въздуха и водата. 
Илевски очерта и управническите си цели: обществена отбрана на човешкото достолепие, цивилен права и ползите на хората; стопански напредък, възстановяване на градската среда и качеството на живот; запазване на културно-историческото завещание и преобразяване на общината в най-привлекателна туристическа дестинация. 
Кандидатът на Българска социалистическа партия акцентира, че има решения на проблемите и може да осъществя задачите, само че би трябвало отчетност, надзор и жителите да вземат участие в решенията. Трябва да се постави завършек на продажбите на общинска благосъстоятелност, преустановяване на порочните практики с публичните поръчки, актуализиране на Общ устройствен план, рекламиране на културно-историческото завещание и естествените дадености, ремонт и създаване на пътната инфраструктура. 
„ Нека в неделя се обединим и да стартираме новото летоброене за община Ловеч. Вашият избор е моята отговорност за нашия обичан Ловеч! “, съобщи Илевски.
Събитието закриха националният артист Христо Косашки и гайдари от Смолян.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР