Кандидат за кмет на Кюстендил не може да гласува за

...
Кандидат за кмет на Кюстендил не може да гласува за
Коментари Харесай

Кандидат за кмет на Кюстендил не може да гласува за себе си

Кандидат за кмет на Кюстендил не може да гласоподава за себе си , тъй като има регистрация по сегашен адрес в чужбина , споделиха за от Общинска администрация. Това е годно и за хората с двойно поданство, чийто непрекъснат адрес е в Кюстендил или в някое от 70-те села. 

Хора с непрекъснат адрес в Кюстендил или в някое от селата, само че имат и адресна регистрация в чужбина, не могат да упражнят правото си на глас, разясниха админи. За такива случаи очевидно е нужна смяна в закона. И майката на различен от претендентите за кмет се оплака тази заран, че не е позволена да гласоподава:

" Трябва да вървя в Общината , основава се ужас в мен , вместо да съм спокойна в този ден, аз би трябвало да вървя да потвърждавам къде съм се родила, къде съм израсла и къде пребивавам. Имам непрекъснат адрес, ето ми персоналната карта с непрекъснат адрес, адреса, на който съм се родила ".

Във всичките 117 изборни секции Общината е осигурила дезинфектанти даже и маски , сподели завеждащият организационния отдел Мирослав Миланов:
" Сега видях човек с маска да гласоподава. Ако желаят и за хората има ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР