Кандидат-депутатката от партия Възраждане Звезделина Каравелова, която нашумя в последните

...
Кандидат-депутатката от партия Възраждане Звезделина Каравелова, която нашумя в последните
Коментари Харесай

Вижте как кандидат-депутатката на Копейкин държи микрофона

Кандидат-депутатката от партия " Възраждане " Звезделина Каравелова, която нашумя в последните дни с участията си в еротични състезания и дипломата си от 4,28 за приблизително обучение, продължава да взривява обществените мрежи. Днес във фейсбук се появи неповторим кадър на апетитната сервитьорка, в който тя държи микрофон като еректирал мъжки член и незабавно провокира хиляди мнения.

Разбира се, най-активна в оплюването на Звезделина е някогашната съратничка на Костя Копейкин - Елена Гунчева, която от много време води открита войа против някогашния си гуру. " Е, ще кажа нещо хубаво за напиращата за народен представител келнерка - знае по какъв начин се държи микрофонЯ. Тя сподели, че е българската Наоми Кембъл и била с съвършени ограничения. Тъй като не съм познавач на женска хубост, ще оставя на мъжете да се произнасяте по тази част ", изхвърли се русокосата юристка.

Почитателите на Елена Гунч. незабавно подхванаха тематиката с пиперливи гаври: " Тая е била мъжко ", " Бая би трябвало да съм пил, с цел да я оценя " и сходни излияния се появиха под коментара на Гунчева.

От своя страна претендент депутатката отговори много обрано на Елена по следния метод:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР