Кандидат депутати от коалиция Българските патриоти ВМРО , Воля, НФСБ

...
Кандидат депутати от коалиция Българските патриоти ВМРО , Воля, НФСБ
Коментари Харесай

Българските патриоти в Провадия: Ще работим за ново двойно увеличение на пенсиите

 Кандидат депутати от коалиция Българските патриоти " Вътрешна македонска революционна организация, Воля, НФСБ " се срещнаха с поданици на община Провадия и близките обитаеми места. Срещата се организира в емблематичната за града Ламбова къща, известна с типичната си българска атмосфера. Социалните ограничения в програмата на обединението и в частност плануваното в програмата за ръководство нарастването на пенсии разискаха те с жителите на Провадия.

Благодарение на нас размера на минималните пенсии в предходното държавно управление се усили двойно, в този момент ще продължим да работим в тази посока, сподели по време на срещата водача на Вътрешна македонска революционна организация, Красимир Каракачанов. Демографската рецесия и ограниченията против циганската престъпност по селата и и  нтеграцията на ромите бяха разисквани още на срещата.

На срещата участваха претендент депутатите от коалиция Българските патриоти евродепутата и лидер на варненската листа Ангел Джамбазки, Венцислав Сивов, Златина Любенова и Красимир Николов от Вътрешна македонска революционна организация, Иван Иванов от гражданската квота на обединението, както и Димитър Карбов от НФСБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР