Кандидат-депутати и членове на ПП „Има такъв народ“ за област

...
Кандидат-депутати и членове на ПП „Има такъв народ“ за област
Коментари Харесай

Кандидати на „Има такъв народ“ почетоха спасяването на евреите в България

Кандидат-депутати и членове на Политическа партия „ ИТН “ за област Кюстендил означиха 78-годишнината от спасяването на българските евреи, като сервираха венци и цветя пред паметната плоча до Дома на техниката в Дупница.

„ Неповторен от друга нация и страна човечен и съдбоносен акт, който е образец за това каква мощ и увереност има българският народ. Показва и потвърждава, че българският народ има мъдростта и волята да взема решение своите бъднини по заслужен и филантроп метод. Тогавашните дейности на елементарните българи - представители на всяка една каста, поминък и специалност, би трябвало да ни припомнят какъв брой невероятни са в действителност елементарните хора, какъв брой способни са да разграничат и защитят значимите дела, какъв брой правилни решения може да взимат жителите. Да, подобен народ сме и в този момент е времето на потвърдим, че има подобен народ и през днешния ден. Ако създадем отпратка към нашето време, умерено мога да кажа, че точно по тази причина партия „ ИТН “ е изрично за осъществяване на повече допитвания до жителите посредством референдуми – тъй като освен имаме вяра, а знаем, че жителите са тези, които могат и би трябвало да бъдат дейна част от ръководството “, сподели общинският водач на Политическа партия „ ИТН “ в Дупница Николай Златарски, който е трети в листата на партията за област Кюстендил.
 Кандидати на „ ИТН “ уважиха спасяването на евреите в България

На събитието участваха и регионалният координатор на партията и претендент за депутат Огнян Иванов, който е четвърти в листата, инж. Димитър Джоргов от Сапарева баня, който е шести в листата за парламентарните избори на 4 април, Милен Георгиев, общински координатор за Кюстендил, Венцислав Цветин, общински координатор за Бобошево, Мая Дюлгерова, общински координатор за Бобов дол и други

„ На 4 април е време да сложим началото на смяната – волята на жителите да дефинират хода на политиката, по тази причина дано гласуваме с №29 в бюлетината “, прикани Николай Златарски.

На 13 март, събота, от 11 часа на улица „ Трети март “ №5 в Сапарева баня ще бъде открит офис на Политическа партия „ ИТН “. На събитието ще участва и лидерът на листата за област Кюстендил Виктория Василева, основен секретар на партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР