Канадският премиер Джъстин Трюдо се извини на бивша репортерка заради

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо се извини на бивша репортерка заради
Коментари Харесай

Трюдо се извини на репортерка за скандалното си поведение преди 18 години

Канадският министър председател Джъстин Трюдо се извини на някогашна кореспондентка поради непочтено поведение с нея преди 18 години. Това заяви самата тя, откакто неотдавна направи разобличаване за скандалното отношение на политика.

 © Българска телеграфна агенция
Роуз Найт работела във вестник " Крестън вали адванс " през 2000 година, когато по време на отразяване на музикален фестивал била " опипана " от Трюдо. Тогава той не заемал политически виновни постове.

Журналистката добави, че не възнамерява други дейности по отношение на " случая " и че от дълго време е завършила кариерата си като кореспондент.
 Джъстин Трюдо беше упрекнат в непочтено държание против журналистка преди 18 година Джъстин Трюдо беше упрекнат в непочтено държание против журналистка преди 18 година
Канадският министър председател Джъстин Трюдо реагира за първи път на информации за негово несвоевременно поведение, което той показал преди 18 години, съобщи Фран...

От своя страна Трюдо съобщи, че почита решението на Найт да приказва за случилото се преди 18 години, само че добави, че спомените му за тяхната среща са други.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР