Канадският премиер Джъстин Трюдо обеща да помогне на провинция наводнения

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо обеща да помогне на провинция наводнения
Коментари Харесай

Възстановяването от наводненията и борбата с коронавируса - приоритети за канадския премиер

Канадският министър председател Джъстин Трюдо даде обещание да помогне на провинция наводнения предходната седмица. Той сподели още, че е време да се ускори битката против изменението на климата. Изявлението му бе направено по време на откриването на новата парламентарна сесия във вторник, съобщи " Ройтерс "

Трюдо беше избран отново на 20 септември за трети път, въпреки и с второ държавно управление на малцинството, което ще се нуждае от поддръжка на опозицията, с цел да одобри законодателство.

" Жителите на Британска Колумбия са изправени пред неизмерими провокации, защото жилищата им, техните общности и тяхното богатство са наранени от ужасни наводнения ", съобщи Трюдо в речта си, като увери, че държавното управление ще продължи да ги поддържа.
 18 000 души в Канада към момента са откъснати от света след „ ужасяващите “ наводнения
18 000 души в Канада към момента са откъснати от света след „ ужасяващите “ наводнения

В провинция Британска Колумбия се приготвят за още проливни дъждове

Речта засегна доста от главните тематики на предизборната акция, като Трюдо сподели, че. Канада вкара неотдавна утвърдените ваксини против COVID-19 за деца от 5 до 11 години тази седмица.

" Най-доброто нещо, което можем да създадем за стопанската система, остава да прекратим пандемията вечно ", написа Трюдо.

Правителството похарчи десетки милиарди долари, с цел да помогне на хората и бизнеса по време на пандемията, само че приключва тази поддръжка, като се изключи горещите точки на COVID-19. В бъдеще Трюдо написа, че промишленостите, които към момента се нуждаят от помощ, ще я получат.

Либералното държавно управление ще се оправи с повишаващите се разноски за живот, като следва проект за по-достъпни жилища и като подсигурява на фамилиите в цялата страна достъп до 10 канадски $ дневно за грижа за деца, сподели министър председателят.
 Трюдо: Канада ще одобри 40 хиляди афганистански бежанци
Трюдо: Канада ще одобри 40 хиляди афганистански бежанци

И приканва другите страни да създадат същото

Трюдо сподели също, че ще продължи да усилва равнищата на имиграция, мотор на икономическия напредък през последните години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР