Канадският актьор и музикант Райън Гослинг разкри, че една от

...
Канадският актьор и музикант Райън Гослинг разкри, че една от
Коментари Харесай

Райън Гослинг станал куклата Кен заради дъщерите си

Канадският артист и музикант Райън Гослинг разкри, че една от аргументите да се съгласи да изиграе ролята на Кен във кино лентата за куклата Барби са двете му дъщери от актрисата Ева Мендес, написа Hollywood Life.

Той приел присъединяване в плана, в който си партнира с Марго Роби, с цел да покаже на 7-годишната Есмералда и 6-годишната Амада по какъв начин си изкарва хляба, а също и с цел да разкрие качествата на своя персонаж – приятеля на Барби - Кен, с който децата постоянно отказвали да си играят.

„ Работата, несъмнено, не опира единствено до дъщерите ми. Но те в този момент стартират да схващат с какво тъкмо се занимавам. Въпреки че им е доста забавно, тъй като аз се фотографирам в ролята на Кен, никой не желае да си играе с него. Именно по тази причина желая да покажа неговата история “, изяснява 41-годишният артист, прочут с функциите си в " Тетрадката ", " Ла ла ленд " и " Блейд рънър 2049 ".

Гослинг наскоро разгласи някои детайлности от сюжета на кино лентата „ Барби “. Той описа, че неговият воин Кен „ няма нито пари, нито работа, нито кола “. Събитията главно ще се развиват в шикозния дом на Барби в Малибу. Премиерата на продукцията ще се състои на 21 юни 2023 година Идеята за плана датира от 2014-а, когато производителят на играчки Mattel стартира съдействие с филмовата компания Sony. Режисьор на лентата е Грета Гъруиг, чието име стои зад заглавия като „ Малки дами “ и „ Лейдибърд “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР