Канадски съд предупреди загрижен баща, че може да бъде арестуван,

...
Канадски съд предупреди загрижен баща, че може да бъде арестуван,
Коментари Харесай

Баща осъден заради джендър избора на детето си

Канадски съд предизвести угрижен татко, че може да бъде задържан, в случай че откаже да се обръща към щерка си с пожеланото от нея мъжко име. Бащата Кларк е наказан по обвиняване в "семейно принуждение ", откакто упорствал да назовава 14-годишната си щерка с рожденото ѝ име - Максин.

Върховният съд на Британска Колумбия е издал "заповед за отбрана " по случая, предупреждавайки бащата с неотложен арест "без заповед ", в случай че полицията заключи, че има "разумно " съображение да се допусна, че персонално или обществено се обръща към щерка си като към жена. Освен това съдът е издал заповед, с която да се попречи на бащата да разисква случая си в медиите - даже му е неразрешено да споделя правосъдни документи, описващи личния му случай. Това е необичайно, не на последно място, тъй като всички протоколи са обществено налични, оповестява уеб сайтът CBN news, представен от Флагман.
Каква е предисторията?
В края на февруари Върховният съд на Британска Колумбия постановил, че 14-годишното момиче Максин има право да получи мечтаните инжекции от мъжки хормон. Това било решено без единодушието на родителите, откакто Максин решила сама, че желае да стане момче. Бащата Кларк упорствал, че през месеците преди този момент решение Максин е проявявала признаци на прочувствена неустойчивост и меланхолия, както и показвала признаци на лесбийство. Баща ѝ твърди, че психическото ѝ здраве е несигурно, защото той и брачната половинка му са разведени. Той също по този начин счита, че решението на Максин да стане момче е резултат от тази прочувствена битка и упорства като родител, искащ най-хубавото за детето си, да бъде питан дали е склонен на момиченцето му да бъдат инжектирани мъжки хормони. Все отново Максин е в тийнейджърска възраст и е прекомерно незряла, с цел да взема такива съдбоносни за живота и ориста ѝ решения.

Въпреки многочислените молби на бащата, болничното заведение, която ползва "лечението ", както и учебното заведение на тийнейджърката, отхвърлят да разрешат на бащата да се намеси. Обжалването на Кларк против решението за инжектирането на тестостерон ще бъде прегледано на 14 май.

Коментар под публикацията за този отблъскващ случай е написала Кари Симпсън, юрист на бащата. Той е не по-малко разтърсващ. "Този случай наподобява е лъчът светлина, който активизира тихото болшинство в Канада. Транс лудостта тероризира нашите деца и нашата нация. Църквите се сплотяват против този гнет над природата и нормалността. Канадците със здрав разсъдък се сплотяват. Християните не просто се молят, а се издигат гласове на митинг. Трябва да се означи, че в този случай, с който съм доста осведомена, защото съм настоящият юрист, записите на съда не са обществени, както се твърди в публикацията.

Решенията са обществено оповестени, само че преписката е запечатана. Адвокатите са единствените, които имат достъп до материалите по делото. Така че бащата даже не може да отиде в съда и да получи достъп до някой от правните документи. Помислете за Кларк ", написа тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР