Канадската столица Отава беше хвърлена в смут, след като полицията

...
Канадската столица Отава беше хвърлена в смут, след като полицията
Коментари Харесай

Мечка хвърли в паника Отава

Канадската столица Отава беше хвърлена в ужас, откакто полицията блокира просторен регион, защото била видяна мечка, която броди по улиците на крачка от постройката на Народното събрание.
Черната мечка била забелязана за първи път от минувачи през нощта покрай известно за туристите място в града – Байуорд маркет, където се намира и посолството на Съединените щати. Те подали сигнал в полицията, която блокирала региона и призовала жителите да не излизат от домовете си, и почнали да търсят мечока. В обществените медии причинителят на смута бързо получил името # Bywardbear (Мечката от Байуорд).
Мечокът се скрил от преследвачите си на дърво в дребен парк и наложената към него полицейска обсада предизвикала безпорядък и ужас за минаващите. Снимки в обществените мрежи демонстрират по какъв начин чиновници от горските служби приспали мечката и я отнесли.
От полицията в Отава малко оповестиха, че регионът е свободен за прекосяване, заяви БГНЕС.
Според локалните медии животното, което било млада мъжка мечка, ще бъде още веднъж пуснато да живее измежду дивата природа.
В рамките единствено на 24 часа това е втори случай на „ мечешка инвазия “ в канадската столица, оповестява телевизия CBS. При първия случай черна мечка била видяна в региона на предградие, обитаемо най-вече с френски говорещи, преди да избяга в гора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР