Къмпинг “Юг” реши да изненада своите наематели като увеличи сериозно

...
Къмпинг “Юг” реши да изненада своите наематели като увеличи сериозно
Коментари Харесай

Къмпинг на Южното Черноморие увеличи наемите си “антикризисно”

Къмпинг “Юг” реши да изненада своите наематели като усили съществено цените си по отношение на сезон 2019. За това сигнализираха част от наемателите на къмпинга. Според тях наемът през 2019 година е бил 3350 лева с всички спомагателни такси. Тази година цената към този момент е нараснала с 600 лева, само че това не е задоволително и към нея е добавена нова такса, с която междинният наем към този момент е към 5000 лева

Наемателите се обърнаха към управата на къмпинга с молба за схващане и отчасти понижение на този сезон, откакто те са постоянни клиенти, а доста от тях са изгубили приходите си поради COVID-19. Фирмата притежател на къмпинга (ИФ " Фаворит " ) е отказала изобщо да води подобен диалог, настояват те. От управата са декларирали, че който не желае да заплати, ще бъде изпъден.

Затова част от пострадалите особено се обръщат към министъра на туризма Николина Ангелкова: “Г-жо Ангелкова, няма по какъв начин да спасим българския туризъм, колкото и да желаете, в случай че притежателите употребяват обстановката, с цел да ни извиват ръцете”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР