Кампанията за преизбиране на президента Байдън е насочена към латиноамериканските

...
Кампанията за преизбиране на президента Байдън е насочена към латиноамериканските
Коментари Харесай

Байдън стартира „Latinos con Biden-Harris“, за да ухажва испаноговорящите гласоподаватели, ухажвани от Тръмп

Кампанията за преизбиране на президента Байдън е ориентирана към латиноамериканските гласоподаватели с нова самодейност.

Предвижда се президентът да започва предизборната стратегия Latinos con Biden-Harris във вторник по време на предизборна спирка в Аризона.

„ Латиноамериканският избор беше от решаващо значение за Победата на президента през 2020 година и 2024 година няма да бъдат по-различни “, сподели ръководителят на акцията Джули Чавес Родригес.

Президентът Байдън и вицепрезидентът Камала Харис стоят на сцената за протест за акция за репродуктивна независимост на Университетът Джордж Мейсън в Манасас, Вирджиния. (Ана Мънимейкър/Гети Имиджис)

Тя продължи: „ Латиноамериканците с Байдън-Харис ще бъдат от значително значение за активирането и активизирането на латиноамериканците в цялата страна и, което е значимо, е различен метод, по който изясняваме с дейности, че влагаме нападателно в спечелването на гласовете на латиноамериканците. “

Испаноговорящата изборна база се смята за една от най-ценните демографски данни за претендентите на президентските избори през 2024 година – латиноамериканското население продължава да нараства до момента в който историческата й принадлежност към демократите се колебае.

„ Нашата общественост има дълбоки корени в организирането и ние сме разчувствани да впрегнем този набор от умения, с цел да се борим за нашите фамилии, нашите общности и против анти-настроенията на Доналд Тръмп латино дневен ред. Твърде доста е заложено на тези избори “, добави Чавес Родригес.

Президентът Байдън приказва на предизборно събитие в Pullman Yards в Атланта, Джорджия. (Меган Варнър/Гети изображения)

„ Испаноезичните гласоподаватели отхвърлят това, което Джо Байдън продава ", съобщи представителят на Make America Great Again Inc. Алекс Пфайфър в изказване във вторник. „ Последните три години на Bidenomics направиха испаноамериканците по-бедни. " p>

Проучване от по-рано този месец откри, че някогашният президент Тръмп има преднина от шест пункта пред Байдън измежду испаноговорящите гласоподаватели.

Проучване на New York Times/Siena College, извършено от 25 февр. до 28 и включваше отговори от 980 регистрирани гласоподаватели в цялата страна, попита респондентите кого биха подкрепили на президентските избори през 2024 година, в случай че се проведат през днешния ден. 

Проучване на New York Times/Siena College оповестено по-рано този месец откри, че Тръмп води пред Байдън измежду испанците. (Джон Гурзински/AFP посредством Getty Images)

Между претендентите Байдън и Тръмп, 46% от испанците, които са дали отговор на анкетата, са декларирали, че биха дали своят вот за Тръмп, до момента в който 40% споделиха, че биха подкрепили Байдън. Това е огромна разлика от поддръжката на Байдън за общите избори през 2020 година от латиноамериканците.

Байдън завоюва 59% от испаноговорящите гласове против 38% за Тръмп през 2020 година, съгласно Pew Research.

Fox News Digital се обърна за коментар към акцията на Тръмп и акцията на Байдън.

Кайл Морис от Fox News Digital способства за този отчет.

Тимоти Нерози е публицист за Fox News Digital. Можете да го последвате в Twitter @timothynerozzi и да му изпратите имейл на [email protected]

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР