Кампанията е продиктувана от все по-голямата популярност на реконструкциите на

...
Кампанията е продиктувана от все по-голямата популярност на реконструкциите на
Коментари Харесай

Пластични хирурзи от УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ с консултации за възстановяване на гърдата на жени след мастектомия

Кампанията е подбудена от все по-голямата известност на реконструкциите на гърдата, както в България, по този начин и в международен мащаб. Причината за тази наклонност е намаляването на възрастта на онкологично болните пациенти и увеличение броя на заболелите дами, които са дейни както в професионален, по този начин и в персонален проект.

Първото нещо, което би трябвало да направи една жена с отстранена гърда, която желае да я възвърне, е да се обърне към експерт по пластична и реконструктивна хирургия. Важно е да е наясно с това което ѝ следва. По време на консултацията ще бъде разисквано какви са вероятните периоди и вероятните способи за възобновяване на изгубената гърда. Това може да стане със лични тъкани от тялото или с слагане на непрекъснат гръден имплант. Всяка една методика има своите преимущества или дефекти и по тази причина метода към всеки пациент е самостоятелен. След извършена консултация, решението за реорганизация остава в ръцете на дамата. Тя би трябвало да има построени реалистични упования за крайния резултат, за бъде реализирана крайната цел: усъвършенстван външен тип, по-добра себеоценка, по-добро качество на живот.

Консултациите ще се проведат на 16-ти ноември 2022 година (сряда) в постройката на УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “. Необходимо е искащите дами да запазят авансово час на тел.: 082 830230, моб.: 0876 830230 или на регистратурата на лечебното заведение с адрес: гр. Русе, ул. „ Рига “ № 35.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР