Кампания „Шампионите на Горна баня играят заедно“ набира средства за

...
Кампания „Шампионите на Горна баня играят заедно“ набира средства за
Коментари Харесай

Кампания Шампионите на Горна баня играят заедно за ново спортно игрище

Кампания „ Шампионите на Горна баня играят дружно “ набира средства за ново спортно игрище в Горна Баня

Сдружение „ Безопасни детски площадки “ започва акция за набиране на 15 000 лева за създаване на комбинирано игрище за баскетбол, волейбол и стрийт фитнес в комплекса на някогашния обществен дом в Горна баня на ул. " Христо Стефчов " 2. Дворът е публичен, в положително положение, само че сега се употребява за паркинг.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/04/campaign.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 500 " height= " 734 " />

В комплекса живеят младежи от България, Украйна и Сирия в преходни обществени жилища. В квартала живеят над 700 деца и младежи, за които няма задоволително спортни площадки, на които да се събират и упражняват.

„ Шампионите на Горна баня играят дружно “ цели да даде на горнобанци ново и общодостъпно място за спорт. Никой не е станал номер 1 в спорта, без да е играл с другари в квартала, нали?

„ С дарения ще изградим безвредна и съвременна спортна площадка и място за отдих в уюта на прелестен парк. Радваме се, че самодейността е подкрепена от регион „ Овча купел “ и Дирекция „ Социални услуги за деца и възрастни” към Столична община посредством бързо привършване на административните процедури “, споделя Мая Цанева, ръководител на Сдружение „ Безопасни детски площадки “.

Можете да подкрепите акцията с подаяние онлайн в Platformata.bg, както и

Набираме и дарения във тип на материали, като можем да предоставим лист на определените уреди, консумативи.

Сдружение „ Безопасни детски площадки “ е участник в плана на Фондация BCause „ Информиране, ангажиране, триумф! “, финансиран по Фонд Активни жители България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на плана е възстановяване на потенциала и устойчивостта на гражданския бранш.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР