Камион помете две къщи в село Златна Панега. Шофьорът е

...
Камион помете две къщи в село Златна Панега. Шофьорът е
Коментари Харесай

Камион се вряза в къща на изхода Златна Панега

Камион опустоши две къщи в село Златна Панега. Шофьорът е умрял при случая. Катастрофата е станала към 13 ч. Камионът е с пловдивска регистрация и е превозвал яйца.

Една от къщите, в която се е блъснал, е полуразрушена. Тя е била употребена за завод за произвеждане на матраци. В момента на конфликта в нея не е имало хора, защото служащите са били на открито, в обедна отмора. По знамение от тях няма потърпевши и жертви.

В другата къща живее семейство с дете, което е било в двора и се е разпищяло. Заради писъците му всички са излезли отвън къщата и сега са конфликта не са били вътре.

Все още не е ясно дали водачът на тира е бил самичък или е имало някой с него. Багери разчистват отломките, с цел да търсят друго тяло.

По първични данни, по неизяснени към този момент аргументи, лидерът на камиона е изпуснал ръководството и е аварирал край пътя. Организиран е обход през Златна Панега и Брестница, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

И двете къщи се намират на завой и сходен случай не се случва за първи път в региона, описват локалните хора. Миналата година при катасктрофа с тир също е имало жертва.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР